За организацията.
Основните ни предимсва.
Бърза рекация на разумни цени.

Проф. уреди и инструменти

Квалифицирани ел техници

Справедливи цени

Гарантирано качество

Над 15 години опит

Компетентно обслужване

Ние от elburgas.com предлагаме електро услуги, като всичко, извършвано от нас, е от най-високо качество. Работим с изключителна коректност и с лоялност към клиентите. Благодарение на своя професионализъм постигаме висока удовлетвореност от страна на нашите клиенти, които винаги остават доволни от услугите ни.

team office

Какво предлагаме като услуги?

Нашият екип предлага широка гама от електро услуги. Имаме нови идеи, които съчетаваме с традиционните методи и похвати на работа в тази сфера. Целта е от всичко това нашите клиенти да останат доволни. Работим така, че да са впечатлени, без оплаквания и пак да ни потърсят при нужда. Предлагаме електрическа поддръжка на всякакъв вид сгради, в това число – на бизнес сгради, офиси, хотели, къщи и всичко останало.

Фокус на дейността на elburgas.com

Като цяло екипът ни се опитва да постави фокуса на своята дейност върху най-популярните услуги, нужни и търсени от клиентите в тази сфера. Дейността ни включва разнообразни услуги. Извършваме монтаж на електроинсталация, а също и подмяна на старата при нужда. Предлагаме още направа и монтаж на табла, които служат за управление на ОВ инсталации. Автоматиката за вентилационни инсталации също е част от дейностите, които извършваме с лекота и професионализъм.

На своите клиенти предлагаме и измерване на изправността на  ел.табла, а също на ел. инсталации, електромери и т.н. При необходимост можем да осъществим и преместване на контакти, а също и на ключове за осветление, като винаги работим по избор на клиента. Предлагаме и доставка, и монтаж на домофонни системи. Правим висококачествена подмяна на съществуващи вече, но пък морално остарели домофонни системи. Можем да направим монтаж, а също и подвързване на бойлери, на печки и котлони, на вентилатори, абсорбатори и фризери, на климатични инсталации и т.н.

Специалистите от нашата фирма са с наистина широки познания. Предлагаме монтаж и електро подвързване на  различни осветителни тела: на плафониери, тела тип лунички, луминисцентни тела, на светещи реклами и изобщо – на всякакъв вид осветление. Можем да извършим и изтегляне на захранващи кабели, като го реализираме до всякакъв вид консуматори. Откриваме абсолютно всякакъв вид електро повреда, като след това можем да я отстраним, каквато и да е тя. Ремонтът ще извършим качествено и бързо, така, че да останете доволни от резултата.

4.5/5 - (34 votes)